VESTE BUNA PENTRU TINERII CARE AU PRIMIT REPARTITIE LA BLOCURILE ANL DIN SOSEAUA PORTULUI

VESTE BUNA PENTRU TINERII CARE AU PRIMIT REPARTITIE LA BLOCURILE ANL DIN SOSEAUA PORTULUI

Luna mărţişorului aduce veşti bune pentru tinerii giurgiuveni care au primit repartiţii la blocurile ANL de pe şoseaua Portului. După încheierea lucrărilor de construcţie, amenajare şi sistematizare, marţi, 10 martie, comisia de recepţie a verificat la faţa locului cum a fost executat acest obiectiv de investiţii şi a fost de acord să fie semnat procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.
Aşa cum a anunţat primarul municipiului, Nicolae Barbu, cei 120 de tineri selectaţi de comisia de repartizare pentru a primi apartamentele şi garsonierele ANL sunt invitaţi joi, 12 martie, la ora 9.30, la Ateneul Nicolae Bălănescu pentru a li se înmâna dispoziţiile de repartiţie.
Din cele 120 de locuinţe, 24 sunt apartamente cu două camere, iar 96 sunt garsoniere. 10 la sută din totalul locuinţelor sunt apartamente construite special pentru persoanele cu dizabilităţi.

Anul acesta vor mai fi construite 55 de apartamente la Obor şi 44 de apartamente la Steaua Dunării. „Sunt amplasamentele predate, suntem în lista de investiţii, suntem trecuţi la priorităţi. Eu sper ca în vară să luăm autorizaţia de construcţie şi să le dăm amplasamentul liber de sarcini”, spune primarul municipiului, Nicolae Barbu. De asemenea, în cartierul Tineretului, în urma recompartimentării blocului C1 vor fi construite locuinţe sociale.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul GIURGIUVENII SUNT ASTEPTATI LA MECIUL CU FCSB

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.